Stop Music? Click Here!

Monday, August 24, 2015

Azam Baru September 2015

Insyaallah kalau takde apa apa halangan, minggu depan bertarikh 1/9/2015 aku akan mula sem baru. Aku akan mula berpraktikal.

Bila dah nak masuk sem baru ni, teringat sem yang sebelum sebelum ni, aku selalu ada letakkan target dan azam. Tapi berbeza untuk sem baru ni, macam lemau sikit. Sampai ke harini baru teringat untuk buat target dan azam.

Thursday, July 2, 2015

Apabila Menjadi Insan Terpilih Untuk Diuji, Bersangka Baiklah Pada Tuhanmu..

Di kala ini, hujan turun dengan lebat. Kesejukan menyelubungi bilik dan tekak begitu menginginkan minuman panas..

Tanggal 15/12/2013 menjadi sejarah buat diri aku. Hampir aku merasakan kepenatannya.. Masyaallah..

Wednesday, July 1, 2015

Another Post

Sebenarnya dari tadi aku rancang nak edit blog. Nak edit layout, background, header, semua-semua la. Tapi leka sangat kepada benda lain, jadinya tertangguh nak buat.

Sambil-sambil tu aku tengok blogroll pada right sidebar. Nampaknya banyak blog yang inactive yang kiranya bolehlah aku tukarkan pada link blog lain. Actually blogroll tu dulu sebenarnya untuk memudahkan blogwalking untuk dapat ramai readers, tapi sekarang tidak lagi. Blogroll tu sebenarnya bagi aku, untuk blog-blog yang aku kenal atau pun rasa bermanfaat. Sekarang bagi aku bukanlah untuk attract readers semata-mata lagi. Tak sangka aku masih ingat term "blogwalking" lol.

Tuesday, May 19, 2015

Minggu Gila

Minggu ni minggu gila. Gila. Gila. Gila. Minggu PSM deadline dan minggu projek subjek subjek lain. Aarghhh.

Dah dua tiga hari aku tak sedap hati, rasa tak gelisah memikirkan PSM. Yelah, sikap buat kerja last minit masih tak dapat lari dari diri ni. Punya la stress, lepas maghrib tadi aku keluar bilik, jalan hujung sana hujung sini.

Aku rasa sunyi sangat. Rasa sorang sorang. Dengan rasa tertekan dan tak sedap hatinya. Yelah sebab aku sorang je kat blok ni, member lain semua kat blok lain. Haha

Tuesday, April 7, 2015

GoPro Hero

GoPro Hero 3+ Black Edition

Sebelum-sebelum ni, aku pernah berdepan dengan orang yang berkata, "untunglah pakai GoPro", "orang kaya boleh la", "masyuk poket pakai GoPro". Haha.

Reaksi aku? Aku senyap sambil tersenyum je. Hehe. Aku nak cerita macam mana aku boleh kena racun dengan GoPro, tapi aku tak berapa ingat, sebab terlalu seronok sebab ada GoPro ni. Hehe.

Aku ingat la masa cuti sem panjang tahun lepas, sekitar Julai hingga Awal September, Masa tu aku kerja part time kat Parkson ECM Kuantan. Masa mula-mula kerja, tak terfikir pun nak beli GoPro, but then macam yang aku cakap, aku tak ingat macam mana boleh kena racun GoPro ni. Lol.

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers