Stop Music? Click Here!

Wednesday, March 13, 2013

Kembali Ke Dunia Blogger

Assalamualaikum! Kali terakhir aku post adalah pada bulan 10 tahun lepas, yang mana boleh tahan lama jugak la.

Ada sesetengah masa, apabila ada sesuatu kejadian yang berlaku kat diri aku, aku rasa nak update dalam blog. Tapi mungkin disebabkan agak lama aku mengundur diri, sampai aku sendiri rasakan tak tahu bagaimana nak bermula semula.

Tak aku nafikan, semakin hari, semakin aku membuka mata, semakin aku pentingkan gaya penulisan. Supaya biar sedap sikit kalau aku nak baca semula pada masa depan. Dan juga kalau ada orang baca blog ini, mereka pun akan membaca dengan lebih selesa.

Hmm tapi macam tulah. Jadinya, aku bercadang untuk start semula, mungkin kayuh pelan pelan dulu. Bukan apa, sebab aku rasa semenjak dua menjak ni, macam banyak perkara yang aku boleh share kat sini.

Tapi takpe, akan aku usahakan, dan sebagai langkah yang pertama, kalau korang perasan, blog ni dah berwajah baru. Dan yang paling penting, bukan lagi berdomainkan .blogspot.com, tapi sekarang aku dah bertukar ke .my!

Semoga dengan berwajah barunya blog ini, aku akan lebih ada mood untuk update. Sekian. :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers