Stop Music? Click Here!

Sunday, November 29, 2009

ADD MATH

add math.. ape itu add math? add math tu singkatan bg 'additional mathematic' atau pon dalam bahase melayu dikenali sbg 'matematik tambahan'..

peh! nyesal x blaja? nyesal aku bnyk maen dlu? tu sume musti ade bebudak spm pikir kt dalam palotak diorg, nak2 aku! haha, padan muker! cayer la, sampai ms nnt korg tau la kekejaman add math nie. ahaks.

peh, mase jwb soklan 1,2, layan jer, ok jer.. msok soklan 6,7, mak ai.. bengkek jer.. nak ajer aku tulis beso2 kt paper jawapan, " hanya tuhan yg maha mengetahui". bknnyer aku xtau tros, juz x mendalam idea la.. ai, seb baek x kesampaian.

bengang dow.. klo korg skang form4 kan, bek korg stadi btol2 addmath. btol nie, kesah bena punyer.. subjek laen x yah stadi dakpe, hehe.. papepon, mnyesal dahulu pendapatan, menyesal kemudian tade gunenyer. hape aku sembang nie? ntah paper.

anyway, mggu dpn subjek bio n fiz. GULP! ah, tkot ape ek? dye bukan bleh makan kite pon kan!
*aku sembang dgn megahnyer* tawakal2...

Friday, November 6, 2009

KEM






wokey2, kat sni aku selitkan beberape pic ms kt kem.. mmg best, kemudahan taraf otel, dewan pon ade ekon, bleh kate sume best r.. tp ade 1 jer yg x best, nnt kt bwh sket aku citer..

naseb baek bwk kamera, klo x melepas aku nak amek gamba.. kem nie klo x silap dalam mggu lps kut.. tp bebudak melayu laki yg p 4 org jer, yg len ntah ke mane.. aku da ajak, tp jual mahal blake..

yg x bestnyer ms kem nie ialah aku telah disahkan kene ASMA oleh seorang doktor di KLINIK KHIZAN.. sehari sblom g kem tu batok2 jer, biler da msok kem tu sehari, makin trok btok aku di tambah ngn sesak napas lg..

da naseb kan, nk bwat camner.. anyway, SpM smakin hampir, makin nervous aku.. kengkadang ase excited gak, ye la, bknnyer final exam cam f1 smpi f4.. pasni no more la baju skola, kasot skola, buku teks.. tp di sebalik ase excited tu, terselit gak ase susah ati n sedih..
ye la, susah ati nk exam.. exam terpenting lak tuh.. huuuuu.. sedih pon ye gak, kene tgglkan alam sekolah.. sde da nk lepak kt klas2, p makan kt kantin, msok tandas skola, p bilik guru, kene cukor janggot..

tp yg nyata tetap nyata.. manede kiter makin ari makin muder kan? so kene la terime..
and last but not least, try check dis out. aku tgk pon ase cam sebak jer, tu blom dpt pegi sane..
x dpt byg camne aku ase klo dpt p sane........ salam...

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers