Stop Music? Click Here!

Monday, September 2, 2013

Kenapa Macam Ni?

Hari ni hari ke dua orientasi. Entah kenapa aku rasa malas sangat untuk join.

Mungkin sebab dulu aku dah pernah join orientasi yang sama, malah aku pernah jadi krew untuk orientasi yang sama.

Mungkin jugak sebab rasa malas. Yelah cuti lama. Otak tepu dan lemau. Tapi aku bersemangat je nak study semula. Tengok macam hari ni dan semalam, aku telah berjaya amek lauk lagi sedikit berbanding sebelum ni.

Atau mungkin sebab aku rasa diri ni senior? Almaklumlah dari diploma UTMKL kan. Tambahan jugak krew lagi muda dari aku.

Masyaallah...

Ya Allah, buangkanlah jauh jauh sikap malasku ini..

Sekarang kalau tak silap tengah sesi kelab foto dan palapes, yang mana aku tak minat pun. So skang ni aku kat bilik jela. Takpe ke?

Maafkan sy krew, sy tahu anda telah bekerja keras, sy faham perasaan anda. Tp apa yang dapat sy katakan, MMM kali ini agak boring.

Sy mintak maaf jugak kerana tidak dapat menghadirkan diri..

posted from Bloggeroid

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers