Stop Music? Click Here!

Wednesday, May 26, 2010

Bangga

erm. ya. aku bangga. kenapa? now aku dah ada kawan yang dapat further study kat overc. dulu selalu je dengar, "wei, anak makcik tu belajar kat UK", "kakak budak tu belajar kat Russia". biar la orang nak cakap aku jakun pun. haha.

Azeem Yusof. Muzammil Kamal. Athirah Zairee. Haslina Hussin. Ni antara classmate aku masa darjah 6 yang dapat pegi overc. huih. korang jangan tak mengaku pulak kita sekelas masa darjah 6 dulu ok. XD

especially azeem, yang akan terus fly ke USA this june(takde prep. prog. pun), jujur nak bitau ni, aku bangga gila dengan kau. haha. dah sampai sana jangan tak ingat kawan dah la. ingat la Bukit Kuang. haha.

me? malaysia sudah la. hehe. tak layak pun nak pergi jauh-jauh. tunggu UTM, tak akan aku ulang kesilapan taim SPM dulu. hohohohoh. >,<

Tuesday, May 18, 2010

So Sorry =(

akie, afif, baby. sory ek sebab abg shafiq dah lama tak pergi rumah korang. bukan apa. bila dah kerja ni, rasa terbatas betul masa. lagi-lagi bila dah lama tak tido malam ni. lemah badan besok hari tu.

semalam pergi rumah pun. dah macam tak rapat je. ye la. dah lama sangat abang shafiq tak jenguk korang kan. sory ye akief afif baby. karang abang shafiq dah berhenti kerja insyaallah abang shafiq akan selalu jenguk korang. lagipun abang shafiq takde adik kecik pun.

anyway. thanks 4 the coklat cikgu. kalau jual confirm laku. nanti ada masa saya nak belajar buat jugak la. hehe. sory lagi sekali ya. >.<

Saturday, May 15, 2010

Rupanya

pernah tengok kotak rokok? ada gambar-gambar kan? nak tulis pasal tu la. ekceli. masa mula-mula kerajaan decide nak letak gambar-gambar di kotak rokok, tak aku sangka gambar tu akan bagi effect kepada smoker. sungguh.

bulan lepas. ada sorang mamat india ni. "bang. bagi rokok dunhill 14 satu. nak yang gambar botak punya. gambar lain tak nak." aik? takut jugak ke? macam tak percaya. tegas betul dia. tak nak gambar selain budak botak. lol. so oleh kerana tak nak hilang customer. terpaksa la cari gambar budak botak tu. pergh. dah la banyak. last-last jumpa kat belakang sekali.

semalam. ada mamat ni. "ce bagi dunhill 20. hok gambo bayi punye. rokok aku sume gambo baby. hehe." so aku tanya la. kenapa gambar baby, tak gambar laen? dia kata, "tau gok. dokleh TRIME gambo laen". haha. tau tak boleh terima. hehe.

hhm. so fikir la sendiri. RM6.90, RM9.30. baik beli topup. haha.


Thursday, May 13, 2010

Cheer Up

erm. so, aku telah ditawarkan course sains komputer multimedia kt UTM KL Campus. kepada kawan-kawan yg pernah bertanyakan pasal result upu aku dulu, sorry sebab aku x beritahu betul-betul. Juz aku malu nak bitau, sebab aku dapat course biasa-biasa je. tu yang x berapa best nak kongsi.

Petang tadi. jumpe member lama. dia cuti sem. so aku bitau la pasal upu aku nie. dia pun cakap, 'ala, ruginya!'. huhu. lemah semangat. kenapa x cakap, ' ok la tu. kalau itu yang ko minat. blaja leklok la.' kan semangat aku nak pegi. anyway. doakan la aku. moga aku buat keputusan yang betul.

moga kita sama-sama berjaya nanti. insyaallah. ^^
ya tuhan, moga aku buat keputusan yang betul.

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers