Stop Music? Click Here!

Wednesday, January 12, 2011

Saya Pelajar UTM

ha, kali ni Blog Pilihan Malaysia menganjurkan satu lagi segmen, iaitu Sahabat Blogger - Universiti Awam. Korang2 yang masih lagi menuntut di IPTA, yang belum dapat tahu pasal segmen anjuran Blog Pilihan Malaysia ni, jom klik sini untuk maklumat lanjut. dan korang juga dialu-alukan untuk join sekaki. (",)

so, untuk pengetahuan, aku sekarang merupakan penuntut di Universiti Teknologi Malaysia, Kampus Kuala Lumpur. aku amek Diploma Sains Komputer (Multimedia). kod kursus, DDZ.


Lambang UTM


ni gambar kitorang masa mula2 masuk julai lepas. masa ni x kenal siapa2 pun lagi. haha.
atas dari kiri - kim, ain, aisya, alia, sarah, catt, akak faci (kak fadzilah), jamil, iskandar, firdaus, duan, ghulam.
bawah dari kiri - penulis, lokman, azam, faiz, alif, dinie, hafiz.
tiada dalam gambar (2nd intake bulan 10 kalau x silap) - akmal, izwan, wani, zayana.

Pengalaman Manis.

pengalaman manis tu, rasa belum banyak lagi kut, sebab kitorang baru je pun habis satu sem. seingat aku, yang manis pun aku dapat join team dikir barat masa minggu orientasi. whoah best gile. aku main canang. nak main benda alah ni sambil tido pun boleh kut. hehe.


team dikir


tula canang yang aku katakan.

kemudian, ada hari Ramah Mesra Comstar, iaitu hari suai kenal antara student senior dengan junior persatuan sains komputer. macam2 la aktiviti yang kitorang buat. contohnya :


galah panjang


ting-ting


malam penutup. team kitorang menang apa entah lupa dah.


pelajar sains komputer (multimedia) & (IT) tahun 1.

kenangan pahit rasanya, setakat ni xde yang pahit2 sangat kut. kalau setakat assignment banyak, bz x tentu masa, biasa la tu kan? apapun kita tunggu peristiwa tahun 2011. semoga yang berlaku baik2 la hendaknya. korang apa lagi? join la segmen ni. cepat2!

penulis - hargailah setiap masa yang yang ada.

Yang Benar,
Shafiq Izwan,
Rabu, 12/01/11, 10.02AM.



20 comments:

azie5ouh!8 said... [Reply to comment]

hoho..budak utmskudai datang nmjengok..
budak sns kom gak rupanyer...XD

Mohd Shafiq Izwan B Abdullah said... [Reply to comment]

ha'ah, dak sains kom gak. ade nota lama? haha.

good_boy said... [Reply to comment]

haha..aku ex utm..tak boleh buat da ni..haha

Mohd Shafiq Izwan B Abdullah said... [Reply to comment]

nyamar r. HAHAHHA.

NadiRah said... [Reply to comment]

hype...salam kenal dari student utm jugak..follow kamu... =)

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

woooo~ muka semua innocent lg.. tengok la time jd senior, dh xinnocent muka tuh.. klu xcaya, shafiq amik gmbr setiap sorang2 setiap sem dan bandingkan.. mesti nmpk perbezaan tuh.. keen dh biasa wat camni.. kelakar bila tngok muka2 yg baik je time jd junior.. wahahahahaha~ ^_^

Nur Mudrikah said... [Reply to comment]

budak upsi dtg jenguk budak utmkl..hihi. utm kl penah lalu je kat tepi dia, masuk tak pernah

kay yea said... [Reply to comment]

dak upm dtg jap..hehe

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

nadirah - hye, salam kenal. senior la kan? (",)

keen - muka innocent? da jadi senior lg innocent kot. haha.

nur mudrikah - ouh. utmkl kecik je, x besa macam utmskudai. (:

kay yea - selamat dtg dak upm. hehe.

Khairul Amry Mohamad Puad said... [Reply to comment]

aku dulu budak poli jerr....dah berabad tinggalkan poli..hehehe..tak join la kot segmen ni...

Amna.Qadeeja said... [Reply to comment]

budak UUM datang singgah n komen cni..salam kenal =)

hantu GiGi said... [Reply to comment]

selamat perkenalan hantu gigi dari UIA!!!aummm!

hana said... [Reply to comment]

salam kenal dr student uitm..
hehe..
=D

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

khairul amry - ala poli kan da same ngn u skarang. menyamar aci? haha.

amna - selamat datang orang UUM. (",)

hantu gigi - selamat berkenalan errrr.. name btol ape ek? hehe.

hana - salam kenal student UiTM. (",)

kaAka said... [Reply to comment]

slm knl....hiihihiih

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

salam kenal cik kaka. hehe.

mySheiRa said... [Reply to comment]

waahh..jmpe gak stdnt utm :)
salam kenal dr stdent utm jb:)

Adda said... [Reply to comment]

Sains Comp yea ? hehe . bdk account datang sini :)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said... [Reply to comment]

Good luck :) Singgah sini ^_^

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

myshiera - salam kenal cik shiera. :)

adda - ya selamat datang dak account. hehe.

rabiatul - gudluck utk ape ek? hehe. btw slamat datang. :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers