Stop Music? Click Here!

Tuesday, April 7, 2015

GoPro Hero

GoPro Hero 3+ Black Edition

Sebelum-sebelum ni, aku pernah berdepan dengan orang yang berkata, "untunglah pakai GoPro", "orang kaya boleh la", "masyuk poket pakai GoPro". Haha.

Reaksi aku? Aku senyap sambil tersenyum je. Hehe. Aku nak cerita macam mana aku boleh kena racun dengan GoPro, tapi aku tak berapa ingat, sebab terlalu seronok sebab ada GoPro ni. Hehe.

Aku ingat la masa cuti sem panjang tahun lepas, sekitar Julai hingga Awal September, Masa tu aku kerja part time kat Parkson ECM Kuantan. Masa mula-mula kerja, tak terfikir pun nak beli GoPro, but then macam yang aku cakap, aku tak ingat macam mana boleh kena racun GoPro ni. Lol.

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers