Stop Music? Click Here!

Thursday, July 2, 2015

Apabila Menjadi Insan Terpilih Untuk Diuji, Bersangka Baiklah Pada Tuhanmu..

Di kala ini, hujan turun dengan lebat. Kesejukan menyelubungi bilik dan tekak begitu menginginkan minuman panas..

Tanggal 15/12/2013 menjadi sejarah buat diri aku. Hampir aku merasakan kepenatannya.. Masyaallah..

Wednesday, July 1, 2015

Another Post

Sebenarnya dari tadi aku rancang nak edit blog. Nak edit layout, background, header, semua-semua la. Tapi leka sangat kepada benda lain, jadinya tertangguh nak buat.

Sambil-sambil tu aku tengok blogroll pada right sidebar. Nampaknya banyak blog yang inactive yang kiranya bolehlah aku tukarkan pada link blog lain. Actually blogroll tu dulu sebenarnya untuk memudahkan blogwalking untuk dapat ramai readers, tapi sekarang tidak lagi. Blogroll tu sebenarnya bagi aku, untuk blog-blog yang aku kenal atau pun rasa bermanfaat. Sekarang bagi aku bukanlah untuk attract readers semata-mata lagi. Tak sangka aku masih ingat term "blogwalking" lol.

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers