Stop Music? Click Here!

Saturday, October 5, 2013

Sayangilah Yang Tua

Kali ni aku betul betul kecewa. Ada program tak beritahu, ada taklimat pun tak diberitahu.

Padahal yang handle program tu anak buah aku masa kat UTMKL. Kadang kadang terasa seperti kami ni direct entry dianak tirikan.

Bukan apa, dulu masa aku buat program, aku sangat mementingkan dan mendahulukan diorang. Tanpa tunjuk ajar diorang, tak mungkin aku dapat pengalaman seperti sekarang.

Tapi bila dikenang balik kejadian pagi tadi, aku sangat kecewa. Dah lah person in charge tak bagi notis apa apa langsung kat kami, pulak tu tau tau je tadi ada taklimat. Yang sedihnya pulak yang handle ni junior di KL dulu. Lagipun kami yang DE ni bukannya ramai sangat pun..

Masyaallah, sensitifnya aku. Ya Allah buangkanlah jauh jauh perasaan ni..

posted from Bloggeroid

0 comments:

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers