Stop Music? Click Here!

Tuesday, September 7, 2010

dah nak raya

jumaat ni dah nak raya kan? kan? kan? kan? ergh. aku selalu merungut. kenapa rasa x meriah. kenapa rasa x best. kenapa macam xde semangat nak raya. tapi bila difikirkan balik. kita boleh bernafas ni pun dah cukup baik. lagi mau mengeluh itu ini. haish.

tapi ye la kan. agaknya assignment yang m'gunung kat u mungkin sedikit sebanyak mengganggu mood raya. macam. ingat balik nak happy2. tapi x boley happy sangat sebab. naik cuti je terus ada test. terus kena submit assignment. betul la orang kata. pengurusan masa tu penting. *baru nak sedar padan muka kau*

tuh la. aku x pandai urus masa. series. kalau dah melanguk ke game. layan ke fb. memang payah nak berhenti. lepas tu. bila aku ingat2 balik zaman sekolah dulu. bila masanya aku study kt rumah? petang? jangan harap la. malam? tuh game menyeru2 namaku. seruan buku tenggelam. yang aku ingat kalau malam aku pergi kelas malam je kat sekolah. hw pun hari nak hantar pagi tu baru aku buat. rajin kan?

yang pasti. pembelajaran kat u memang lain dengan sekolah. sebab sehari kelas biasa ada dua je. agaknya sebab banyak masa renggang buat aku jadi leka. tapi. kadang2. time nak masuk kelas yang ke-2. malas sangat. bising kata argh kepala aku dah x boleh masuk ni. betul. aku pun x tau kenapa aku boleh kata macam tu. :P sedangkan. kalau dulu masa sekolah.no hal je pergi sekolah pukul 7.30am balik pukul 4.00pm. hah. lama x lama. tapi pokok pangkalnya. aku kena belajar urus masa kut. hm.

sempena nak raya ni. kepada budak kelas 5AF, 5AB, 5AJ, 5PA1, 5PA2, 5PD1, 5PD2, yang mana yang kenal aku, juga x lupa kat bebudak 1DDZ, terutama Catt, yang selalu kena bahan dengan aku sem nie *karang lepas raye aku bahan lagi ye haha*, juga kepada follower blog ni, sepuluh jari disusun. maaf dipinta dari hujung rambut sampai hujung kaki. andai kata terkasar bahasa. tertengking mana yang patut. harap dimaafkan la ye.

lastly. semoga selamat balik kampung. baca doa sebelum naik kete/bas/moto. insyaallah selamat sAmpai. assalamulaikum.

p/s: sesuai ke buat ucapan raya kat sini? bukan sume membe follow blog nie. lol.

3 comments:

IsmailAr said... [Reply to comment]

haha.. buat macam brader josh tu... ko copy dekat note.. pastu tag ah member ko...

*selamat hari raya maaf zahir batin... ade mase lepas raye bantai badminton sampai pak guard marah*

=budak baik+budak nakal= said... [Reply to comment]

hey dude..slamat hari raya...
y kamu m'hilang dkt fb?
sbb mau fokus study kah?
wahhhh...sgt bgus..
so,hopefully langkah kamu ni b'jaya hendaknya...
so..keep it up..

Shafiq I said... [Reply to comment]

ismail: sory r bro lambat reply komen. lame sgt x on9. btw kenapa comstar anta 2 org je wakil badminton..

bakal: my fb kene virus. haha. em. ty ye. doakan la. (:

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers