Stop Music? Click Here!

Friday, October 15, 2010

aku sakit hati

aku sangat sakit hati. hati aku sakit sangat. aku tak tahu nak buat macam mana lagi. aku tak tahu nak luah kat mana lagi. sesungguhnya di saat aku menaip post ini hati aku sangat sakit.

so. biar la aku luah kat sini. firstly, aku nak jerit kuat-kuat. ARRRGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRGHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!
fuh baru lega sikit.

kenapa korang suka tutup pintu kuat-kuat? tutup slow-slow tak boleh ker? karang kalau dah rosak. mula la nak buat aduan. lepas tu bila orang kat pejabat adu tanya. mula la bagi alasan macam-macam. hah ni baru aku dengar orang tutup pintu kuat-kuat. tolong la wei. kita bilik sini. dekat-dekat. tolong la tutup slow-slow. arggh. kita member-member. aku nak tegur pun tak sedap la. takut karang kalau korang macam tak boleh terima ke. nanti jadi gaduh pulak, aku tak nak hilang kawan. so please. aku merayu. tolong la tutup pintu elok-elok. jaga hati orang lain. tolong. tolong. tolong. tolong... ya allah apa patut aku buat. semoga tabiat ni berakhir dengan secepat mungkin. insyaallah.

p/s: fuh sumpah lega.

6 comments:

Khatijah Hamid said... [Reply to comment]

kau cube lahh anta surat layang :) tapi cakap elok eloklaa.

Shafiq I said... [Reply to comment]

aku nak try letak notis dulu kt pintu bilik aku. tgk jd ke x. surat layang camne? surat wat kapal terbang? haha.

IsmailAr said... [Reply to comment]

haha. ko xpe pintu bilik. aku toiletmate aku tutup pintu macam ade xpuas ati dgn aku je. tp aku tau mmg pintu bilik air tu ade senget sikit. sebab aku yg rosakkan pintu tu taun lepas. hahahaha. nirvana

Shafiq I said... [Reply to comment]

lg melampau tuh klo pintu tandas tutup kuat2. sakit2. haha,

cik ida said... [Reply to comment]

lorr.. sian nye diye. hukks. normal la.. kadang tu sbb dia nye penahan pintu kat atas tu yg buat pintu tu bedentum. hehe..

Shafiq I said... [Reply to comment]

tapi alhamdulillah. sekarang da kurang. (:

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers