Stop Music? Click Here!

Thursday, February 10, 2011

Sibuk La Konon

bukan apa. tapi minggu ni la, keadaan paling sibuk pernah aku rasa. dari hari isnin malam haritu sampai malam tadi, straight ada meeting. dengan assignment, dengan test esok hari. ha lupa. malam besok ada AGM, lusa ada program kat PWTC. wohhooo. terasa diri ini seperti perdana menteri. konon la. hmm harap next week takde lagi macam ni. ouh please...

syukur alhamdulillah. pada sem ni, aku diberi peluang dan kepercayaan untuk pegang jawatan dalam dua organisasi. aku tak tahu kenapa aku dipilih. aku tak tahu macam mana aku boleh dipilih. sebenarnya aku risau. yela, nak pikul tanggungjawab dan amanah ni aku rasa, bukan sesuatu yang mudah. lagipun aku rasa, ada orang yang lebih layak dari aku. tapi takpe, alang-alang dah dibagi peluang, elok aku ambil. mungkin ni masa untuk aku cuba. apa yang aku boleh kata, aku akan cuba buat sebaik mungkin. dan aku harap sangat, kawan-kawan, kerja la sama-sama dengan aku. aku rasa tanpa kerjasama korang, aku mungkin tak mampu untuk pikul tanggungjawab yang dibagi.

penulis - cuba beri yang terbaik.

Yang Benar,
ShafiqIzwan,
Khamis, 10/2/2011, 1.40PM.

15 comments:

Khatijah Hamid said... [Reply to comment]

congrats beb atas jawatan2 ko tu :)
buat keje elok2 eh hehe .

Fadzli Amir said... [Reply to comment]

Baguihh tu...aku dulu mase study, hagham satu habuk pun takdak...malas nak mampuihh...hehehehe...lagi satu mase memule masuk tadi tekejut...ingatkan pasukan utraman pakai helmet...hehehee....jgn marah no...

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

catt - orait. aku cube sebaik mungkin. ^^

fadZliAmir - xpe bro. asal result ok kn. bukan utromen. cybercop la. haha.

nelly said... [Reply to comment]

jawatan dalam 2 organisasi ?
hehe .
all the best ..ambil pengalaman ..

amry said... [Reply to comment]

tahniah shafiq...wah. itu tandanya orang percaya kat ko....tahniah tahniah...buat kerja leklok. kasi orang respek sama ko :)

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

nelly - yurp. thanks ye.

amry - thanks bro. tapi tuhla. sy akn cuba sebaik mungkin jer la.

toyolkiut said... [Reply to comment]

adat la blaja..
td kan ada baca Aristotle kata..
pendidikan itu pohon yg akarnya pahit, tp hasil buahnya nanti sangattttt manis..
masa TK blaja dulu, TK x suka ada jawatan ni..
hehe..
jd ahli biasa2 pun dh cukup sibuk..

Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

eeemmmmm ye lahhhh aku masa sekolah tak aderrr minat nak kembangkan bakat cam tu..... so aku tak ade buat apa-apa pun.... malasssss

C I K . F Y Z A said... [Reply to comment]

dah cuti seminggu ley g jalan-jalan.. kena la keje balik.. pasal contest tu kalau ada kekosongan 19/02 ni cik fyza umumkan balik okie :)

=budak baik+budak nakal= said... [Reply to comment]

wah henchek syafiq izwan pn mula jd fofular skrg ni eh.
klh sy.
hahaha.
anyway.syabas.gudluck.wt keje elok2.
org dh bg kita peluang utk menonjol.juz grab it. =)
sampai bila nk pendam bakat yg ada?
so.selamat maju jaya!

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

TK - harap hasilnya akan manis betul la yek.

afzainizam - sy pon xtau orang lantik bro.

cik fyza - okie dokie! ^^

BbBn - la. fofular mananya. haha. insyaallah, i'll try my best!

De Mois said... [Reply to comment]

Perghh..memang betul la 2. Dah macam PM betul la kau. Hehe..

Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

de Mois - ye la ye la. haha.

sicomot-comel said... [Reply to comment]

owh..
nice entry.
part yg couple tu mmg perit la law xpndai nk uruskan diri law dah ditakdirkan xde jodoh,..
tp,kapel2 pn,ingt je ALLAH. Allah itu Maha Mendengar.
Takyah la nk emo bagai.Buang masa je.
Kumbang bukan seekor.Bunga bukan sekuntum.


p/s: Syafiq,pada pandangan SCC kan, allignment entry Syafiq belum kemas. I mean, u should do paragraph law nk bercerita tuh.
Jangan main sambung je.Takut readers pening pale nk bace terus lari.Macam kes kawan Fiq yang pertama dan kedua tu boleh dipisahkan.
paham?
Sorry,it is just my opinion. I know,SCC ni pown bukannye bagus sgt tp hrp opinion ikhlas tu dpt buatkan syafiq pops satu hari nanti.=D

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

tuhla. kumbang, bunga ni banyak jenis. toksah risau la kan?

btw, thanks SCC! akan sy betulkan. tq sekali lagi. ^^

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers