Stop Music? Click Here!

Thursday, May 13, 2010

Cheer Up

erm. so, aku telah ditawarkan course sains komputer multimedia kt UTM KL Campus. kepada kawan-kawan yg pernah bertanyakan pasal result upu aku dulu, sorry sebab aku x beritahu betul-betul. Juz aku malu nak bitau, sebab aku dapat course biasa-biasa je. tu yang x berapa best nak kongsi.

Petang tadi. jumpe member lama. dia cuti sem. so aku bitau la pasal upu aku nie. dia pun cakap, 'ala, ruginya!'. huhu. lemah semangat. kenapa x cakap, ' ok la tu. kalau itu yang ko minat. blaja leklok la.' kan semangat aku nak pegi. anyway. doakan la aku. moga aku buat keputusan yang betul.

moga kita sama-sama berjaya nanti. insyaallah. ^^
ya tuhan, moga aku buat keputusan yang betul.

0 comments:

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers