Stop Music? Click Here!

Wednesday, May 26, 2010

Bangga

erm. ya. aku bangga. kenapa? now aku dah ada kawan yang dapat further study kat overc. dulu selalu je dengar, "wei, anak makcik tu belajar kat UK", "kakak budak tu belajar kat Russia". biar la orang nak cakap aku jakun pun. haha.

Azeem Yusof. Muzammil Kamal. Athirah Zairee. Haslina Hussin. Ni antara classmate aku masa darjah 6 yang dapat pegi overc. huih. korang jangan tak mengaku pulak kita sekelas masa darjah 6 dulu ok. XD

especially azeem, yang akan terus fly ke USA this june(takde prep. prog. pun), jujur nak bitau ni, aku bangga gila dengan kau. haha. dah sampai sana jangan tak ingat kawan dah la. ingat la Bukit Kuang. haha.

me? malaysia sudah la. hehe. tak layak pun nak pergi jauh-jauh. tunggu UTM, tak akan aku ulang kesilapan taim SPM dulu. hohohohoh. >,<

0 comments:

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers