Stop Music? Click Here!

Thursday, November 4, 2010

Em.

minggu depan minggu exam. minggu depan minggu berperang. so macam biasa la. seminggu sebelum exam mesti ada minggu study. hari ni hari khamis. tinggal berapa hari je lagi study week. aku rasa macam banyak masa yang terbiar. lagipun. ada benda yang sangat pelik happen masa study week ni.

setiap hari aku dengar bunyi orang sendawa kuat2 dari bilik sebelah. 1st time dengar, agak kelakar jugak la. ingatkan sekali dua je. tapi sampai hari2 bunyi sendawa tuh. agak annoying bagi aku. macam tak senonoh. ye. tau la mayb dia juz nak hiburkan kawan dia dengan cara macam tu, tapi ingat2 la orang bilik sebelah. memang kuat gila ah beb. dah jelas sangat bunyi. "errrrrrrkkkkkkk!!"

nak tegur. kita tak kenal. lagipun aku tak berani nak tegur orang tak kenal. takut tak boleh terima. bak kata arwah din beramboi, "nak tumbuk jauh, dekat takot". lol takde kaitan. tapi tuh lah. harap pintu hati dia terbuka untuk sendawa slow2. insyaallah.

cepatlah sampai 10 haribulan.

0 comments:

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers