Stop Music? Click Here!

Tuesday, July 19, 2011

Patut La!

patut la selama ni kalau keluar, aku angkat tangan kat pengawal keselamatan, diorang muka kelat je. reply angkatan tangan aku tu reply la, tapi muka kelat.

rupanya aku tak senyum! ataupun senyum tak betul betul kot. entah camne tadi boleh terfikir. so tadi aku cuba la bereksperimen. setiap kali nak keluar masuk je senyum betul betul.

yeah eksperimen aku berjaya untuk HARI NI! aku sengaja boldkan, sebab besok lusa tulat tak tau la macam mana. tapi untuk pemerhatian hari ni, terbukti teori aku betul.

inilah yang boleh dikatakan, kalau kita buat baik kat orang, insyaallah orang pun buat baik kat kita.

happynya bila tengok diorang senyum. kita nak keluar masuk pun senang hati. takdelah asyik nak maki maki. serius aku happy gila dengan perkembangan terbaru ni. hahaha.

dan semestinya, asal berpunca dari silap aku sendiri gak. sape suruh tak senyum/tak senyum betul betul sebelum ni. takpe, kalau tak silap kita tak belajar. so sekarang dah belajar dari kesilapan sendiri, selalu selalu la praktikkan. :)

harap perkara perkara ni akan terus kekal sampai bila bila. baru la nampak mesra sikit staff dengan student.

p/s - yang baik jadikan pengajaran, yang buruk jadikan sempadan.

Yang Benar,
ShafiqIzwan,
Selasa, 19/7/2011, 1.13pm.

7 comments:

panda putih said... [Reply to comment]

haha,practice2 senyum

Cik Ieda said... [Reply to comment]

Lah.. selama ni aku cool je senyum dengan pak guard. hehe. tu yg pelik sebab kenapa orang lain kata pak guard kerek lah itu lah.. hee.

najihah sahami said... [Reply to comment]

hak2..lepas ni praktis la senyum kat semuaa. mana tau dpt balasan baik jugak...^_^

ZORA said... [Reply to comment]

hahaha...ok2 pas ni aku pon nak wat cm ko gak la..:P

THE LEKAT LEKIT STORY said... [Reply to comment]

keikhlasan tu melahirkan senyuman yg menyenangkan hati orang lain. senyum.. tak perlu kata apa2

zyan said... [Reply to comment]

^_^
:)
^_*
:))
(;
.....

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

panda putih - orait, akan dipraktiskan selalu! hehe.

cik ieda - dengan pompuan memang la. hehe.

najihah - insyaallah buat baik dibalas baik. :)

zora - kene buat dowh! haha.

lekat lekit - setuju setuju! tapi kalau nak tulis apa apa boleh tak? hehe.

zyan - bnyknye smiley. hehe.

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers