Stop Music? Click Here!

Wednesday, December 29, 2010

Blog Pilihan Terengganu

so, rasanya dah ada kot mood nak tulis pasal 'Kategori Sahabat Blogger Mengikut Negeri'. untuk maklumat lanjut dan sebarang pertanyaan, sila lawati page blog seperti yg dihightlightkan. memula aku keliru, nak wakilkan johor atau terengganu, tapi memandangkan dah lama stay kat terengganu, elok aku wakilkan terengganu je la. bukti aku dah lama aku stay kat terengganu? "aku dudok kak ganu lebeh kurang due belah tahong doh," hah aku fasih berloghatkan terengganu.

Mohd Shafiq Izwan B Abdullah

okay. gambar tersebut merupakan gambar penulis yg diambil pada bulan 4 haritu. so agak latest la jugak kut. nama penuh, Mohd Shafiq Izwan B Abdullah. anda boleh memanggil penulis dengan nama shafiq, izwan ataupun iwan. sebarang nama panggilan baru, anda boleh cadangkan kepada penulis. :P

status? bujang teruna. belajar pun x habis lagi. padahal baru start belajar je pun. so that's mean penulis belum ada kewangan yg kukuh untuk menanggung anak dara orang.

anda boleh menghubungi penulis melalui emel, shafiq_adam2o2o@yahoo.com. pernah rakan2 penulis bertanya, kenapa shafiq adam? kenapa bukan shafiq izwan? jawapan simple. sebab penulis kaum adam. kalau penulis kaum hawa, maka penulis akan letak la shafiq_hawa pulak.

penulis tinggal di kawasan bukit kuang, di daerah kemaman, terengganu. apa yg menarik di kemaman?

nama tempat ni, pantai kemasik. tempat ni best, angin yg nyaman, dan especially, pemandangan yg cantik. di situ dapat dilihat terdapat batu2 bersaiz gergasi XXL di pantai kemasik.


nama tempat ni pulak, pantai telaga simpul. ha nak tau kenapa telaga simpul? penulis mencadangkan anda cuti2 malaysia lah kat sini. jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri....


ini pula, Mesra Mall. Siap dibina 2 tahun lepas kalau x silap penulis la. macam mall biasa la, ada butik, bowling, pawagam dan tempat sukan seperti futsal. fakta menarik: di mesra mall ini terdapat satu-satunya panggung wayang di terengganu.


keropok lekor. ini biasa la. kalau berkunjung ke terengganu, x kira mana2 daerah pun, keropok lekor wajib dirasa.


akhir sekali. ini gambar depan rumah penulis. menarik tau. sebab pemandangan ni hijau. waktu pagi ke, waktu tengah pening kepala ke, waktu nak cari idea ke, selalunya penulis akan keluar ke beranda rumah. fuh jiwangtenangxkacaukacaudahbeb.

anda semua boleh juga join kategori sahabat blogger mengikut negeri ini, malah amat dialu-alukan. cuma luangkan masa blogwalking ke link yg telah dihightlightkan. sama2lah kita menambahkan kenalan. x salah kan? salam.

penulis: fuh jenuh cari gambar.

Yang Benar,
Shafiq Izwan
Rabu 29/12/10, 3.04PM

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers