Stop Music? Click Here!

Saturday, January 1, 2011

Post Terakhir

post terakhir kat rumah. itu yg aku cuba sampaikan. hehe. so, ya. post ni merupakan post aku yg terakhir kat rumah. sebabnya, besok pagi2 dah nak bertolak balik kL. harap sangat besok x hujan. kalau x, terpaksa la berbasah-basah lagi. =.=

so perkara pertama aku nak buat lepas tulis post ni, sambung tido sekejap kut. haha. lepas tu, nak basuh motor. kesian encik B, dah lama x mandi. tapi encik B x boleh mandi selalu jugak, sebab karang dia berkarat. hah malas cakap la malas. keduanya, mau kemas bilik. bilik ini sudah mahu kena tinggal, so mesti la kena kemas elok2. (: ouh lupa, aku x packing apa2 lagi!!

aku rasa, cuti nilah time yg paling aktif aku berblogging. hairanpelikaku. dulu jarang update blog, sebab xde idea la, itu la, ini la. tapi bila dah kat rumah ni, ada masanya satu hari tu dua post sekaligus aku siapkan. aku rasa aku tau kenapa kut?

sebab masa kat kolej, aku rasa xde masa kut nak update blog. study, game, game. Game game study. tahun ni aku nak cuba study, study, blog, game. insyaallah boleh kut. kena tekad dengan disiplin je ni. tahun lepas pun aku pernah cuba buat, tapi tekad x cukup. tu yg terkontang kanting.

nak cakap pasal lain pulak. em, sedar x sedar, dah setahun rupanya aku tinggalkan sekolah. setakat ni aku rasa, xde memori lain seindah memori semasa masih bergelar pelajar sekolah. kalau boleh aku balik waktu dulu, biarpun sekejap, akan aku bawak kamera, ambik gambar, rakam video banyak2. tapi ye la kan, kita x selamanya muda. x selamanya umur 17 tahun. hidup kat dunia pun sementara. mahu x mahu, redha je la dengan apa yg berlaku.

5 Al-Biruni 2009 dalam kenangan

okay then. sampai sini je dulu. orait UTM, tunggu aku besok. KL menjerit! yiihaaa! salam. :P

penulis: tak nak mandi tengah jalan.

Yang Benar,
Shafiq Izwan,
Sabtu, 01/01/11, 8.21AM.

5 comments:

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

5 al-biruni?? shafiq skolah kt SIS II ea dulu?? ^_^

Mohd Shafiq Izwan B Abdullah said... [Reply to comment]

sis 2 ade al biruni ek? saye sis 1. hehe.

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

yup2~ sis 2 ada gk nama kelas cm2.. sbb adik keen duk dlm kelas tuh.. owhh~ sis 1.. wahhh~ kiranya dekat je la kita duduk, kn?? ^_^

Mohd Shafiq Izwan B Abdullah said... [Reply to comment]

dekat2. dalam 300 meter. hehe.

nelly said... [Reply to comment]

ada jugak kenangan . .
heheh

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers