Stop Music? Click Here!

Sunday, January 16, 2011

Kena Tag, Dapat Award. Thanks!

sebenarnya dah lama dapat tag dengan award ni, tapi sebab banyak kerja dengan assignment, x sempat nak review. apapun kita tengok tag yang ni dulu, daripada sis Najwa. terima kasih banyak-banyak sebab rajin tag saya ye. (",)

Random Things About Me

"Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."
*macho kan ayat dia*

Ke Garisan, Sedia, Mula!!

- seorang yang unik. walaupun orang Johor, tapi boleh bercakap dalam loghat Terengganu dengan amat fasih sekali. XD

- suka simpan barang2 lama. contohnya, buku sekolah, baju aku masa sekolah rendah masih ada lagi.

- sangat menghargai kawan-kawan aku.

- minat Manchester United sebab baju dia kaler merah. padahal arsenal dengan liverpool pun baju merah. lol.

- suka budak-budak. hmm betul. hehe.

- aku suka kerja jadi waiter. buat masa sekarang la, dalam tempoh study. sebab boleh jumpa ramai orang. aku harap kalau dah grad nanti aku boleh dapat kerja yang membolehkan aku jumpa ramai orang.

- sangat meminati sukan badminton dan olahraga.

- dulu aku minat Jojo dengan Zarina AF2. entah pape la zaman budak2 dulu. haha.

- masakan mak aku memang sedap. hehe.

- andai ditakdirkan aku bertemu jodoh lepas ni, biarlah kali pertama dan terakhir. fuuh amin. :P

- sangat bersyukur dapat masuk U. impian dari kecik lagi. alhamdulillah.

- aku kalau boleh nak menetap kat KL bila DAH BESAR NANTI. haha,

- ketagihan aku kepada game dah sedikit berkurangan. ketagihan kepada fb telah berjaya diubati sepenuhnya. :P

- aku suka tengok cerita SUPERNATURAL dan LEVERAGE. pergh best!

- pagi2, aku suka tengok benda hijau.

- aku sangat x suka kalau orang main nganjing nama mak ayah. sangat kurang ajar.

- berangan untuk memiliki DLSR dan BB. hehe.

- pernah cuba untuk hisap rokok. masa darjah 5 kalau x silap. masa tu aku try rokok daun. tapi bila dah terbatuk2 lepastu, plus tetiba aku teringat warning ayah aku, langsung aku jadi takut. huhu.

- walaupun aku gemuk, aku masih boleh dapat johan dalam 100 meter masa sekolah dulu. habis orang x caya. hahahaha.

- aku cuba untuk menghargai masa dan setiap saat yang ada dalam hidup aku.

- erm. aku selalu lupa birthday member2 aku. sory ek. hehe.

- ada masanya, aku boleh jadi seorang yang sangat gila gila gila.

- jatuh cinta dengan majalah APO? akhir tahun lepas kalau x silap. lawak dowh!

- kalau orang senyum kat aku, aku akan senyum senyum balik dekat dia. (:

- dan yang terakhir, aku nak dapatkan dekan untuk semester ni dan semester2 seterusnya. kesian mak ayah aku dah banyak habiskan duit. aku akan cuba. memang susah tapi x mustahil kan? aku rasa bersalah sangat bila tengok result aku untuk semester lepas. kita cuba sama2 ok untuk dapatkan dekan?

habis pun. sekarang tibalah masanya untuk aku mengetag. hehe.


Fuh maik aih. rajin kan saya? rajin kan saya? ha betul2 cukup syarat ni. nak tambah satu lagi boleh? aku nak tag sekali MEMBER2 BLOGGER yang lain. kalau korang rajin macam aku, buat la. cabar ni. HAHAHAHAHA! bukan apa, di samping merajinkan diri, dapat kita berkenalan sesama blogger ye x? hehe.

terima kasih kepada Iwan, sebab tag aku. dan terima kasih kepada Anisah sebab bagi award. award ni yang kedua aku dapat. nak tengok? klik sini. ngada hehe. tenkiu2! (",)

penulis - syukur alhamdulillah.

Yang Benar
ShafiqIzwan,
Sabtu, 16/01/11, 12.52PM.

8 comments:

najwa napatah said... [Reply to comment]

rajin bebeno tag 25 org,,siap ngn link sekali.
hahaha

niesz said... [Reply to comment]

wah..congrate dpt award..ehe..

DIDI said... [Reply to comment]

tang tag name xthn uh..25 org..haha..

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

baru nk majuk sbb ingtkn xde nama keen.. rupa2 nya ada gk.. ha3~ joking.. thanx ye sudi tag keen.. tp mende ni keen dh wat dulu.. kena wat lg ke ea?? ^_^

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

najwa & DIDI - salah satu azam tahun baru. merajinkan diri. HAHA.

niesz - tenkiu2! hehe.

keen - eh mesti ader pnye. haha. kene buat jugak. yg dulu x dikire. hehe.

Khairul Amry Mohamad Puad said... [Reply to comment]

25 orang....???cirit baiiiii......mak aiiiii
tag yang dulu pon tak terbuat lagi,adehhh,,nanti aku try buat. sebab senang,heheeh

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

khairul amry - ha tau tercirit. HAHAHAHHAH!

good_boy said... [Reply to comment]

aku banyak kena tag..
tapi macam jem nak buat..banyak tu..huhu

good_boy latest post cara tingkatkan alexa rank anda!!

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers