Stop Music? Click Here!

Monday, January 17, 2011

Hadoi!!!

entah kenapa aku tak boleh tidur. first time jadi macam ni. aku dah landing seawal pukul 10.30pm. guling sana, mata tak mengantuk. guling sini, mata tak mengantuk jugak. nak kata tak solat isyak lagi, aku dah solat. kaki dah basuh. doa dah baca. ke aku ada buat salah dekat sesapa ni? ya Allah ampunkanlah aku.. guling punya guling, jam dah pukul 12. hah nak dekat sejam setengah aku guling2. keluar kejap pergi bilik sebelah, tengok orang main karom. x mengantuk jugak. pergi bilik sebelah lagi, layan PES dua round. masih x mengantuk. waaaa. hajatnya nak tidur awal. tapi sampai sekarang masih tak ngantok2.

HADOII!!

penulis - harap besok kat suratkhabar x keluar pasal fasha sandha lagi.

Yang Benar,
ShafiqIzwan,
Isnin, 17/01/11, 2.42AM.

14 comments:

faiz bakar said... [Reply to comment]

aku dulu mcm ni jgk, lame kelamaan makin lmbt tido, dan akhirnye terponteng kelas.

=budak baik+budak nakal= said... [Reply to comment]

ape kena mengena dgn fasha sandha?
hahahahaaha
dh klw xley tido..
p ngaji..
itu sangat mujarab.

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

faiz bakar - tuh la. tkot karang x boleh tdo tros. lagi naya. =.=

zira - ape kena mengena ngn fasha? ade la. hehe. thanks 4 the tip. (",)

nelly said... [Reply to comment]

kalau tak boleh tidur .on9 sampai tengah-tengah malam atau pagi-pagi buta .
hehehe

Fadzli Amir said... [Reply to comment]

Tak kan pasai Fasha sendu hang tak buleh tidoq....pi baca buku sastera, sure lentok punya...

:: noremy anak rahmat :: said... [Reply to comment]

follow & blogwalking...

meh la jenguk blog ai..

salam kenal! (^_^)

De Mois said... [Reply to comment]

Ha2..kena insomnia. 2 la sape suh tidor lewat2 ni. Kah3..

Terbaru di SuaraSendiri
Utama : Wikileaks - Laporan Ananda untuk PDRM

eelobor said... [Reply to comment]

hahaha, biasa tuh bro. aku dulu2, orang dah azan subuh baru nak tido. pastu kelas kul 8 nak bangkit? memang tak la jawapnyer. sebab tuh kena "kick", hehehe, padan muka aku. hampir 3-4 tahun kekal tabiat cam gitu. skrg dah kembali ke normal

good_boy said... [Reply to comment]

mase final exam,aku wat liga pes..
main kul 12,kul 6 pagi baru abis..pastu mkn kat kedai nsi lemak...siap2 mkn kul 7..kul 8 baru exam..exam=tido..haha

p/s ; aku juara liga...hahahahaha

niesz said... [Reply to comment]

try kira kambing biri2..haha..

[senandunghatiku] said... [Reply to comment]

salam kenal..agaknya shafiq duk pk sgt psl fasha sandel tu..hiihi.. kalau nk cpt x yah kira biri2..on je surah Yassin kat tepi telinga..insyaallah...

Khairul Amry Mohamad Puad said... [Reply to comment]

aku kalau paksa tido,penyakit ni memang selalu aku dapat.boleh sakit kepala dibuatnya,,,tapi kaau ngantuk, seminit jer,,hehe

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

nelly - xtau nak on9 kat mane dah. xkn on9 kt blogger 24 jam. hehe.

fadzli amir - ape plak pasal fasha. haha. x tau kenapa lor.

noremy - salam kenal juga!!

deMois - dari kol 10 kut guling2 nak tido. awal le tu. hehe.

eelobor - whoah lamenye kene camtu smpi 3-4 taon. kena cari care nk cegah ni. bahaye camtu.

goodboy - exam=tido? HAHAHAHAHAHA! btw jiwa memang mantap. jom la lawan PES. haha.

niesz - xde kambing la malam2. x nampak. haha.

mumy - fasha sandel ek? hehe. thanks 4 the tip mumy.

khairul amry - laju ek tdo, seminit je? haha. sy kalau nak tdo tu payah sekarang ni. huhu.

good_boy said... [Reply to comment]

boleh....tetapkan masa dan tempat..haha

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers