Stop Music? Click Here!

Monday, January 31, 2011

Mintak Maap Ye

blog ni dalam proses pengubahsuaian dan penaiktarafan. haha. camne dengan template baru ni? ok tak? harap korang bagi pandangan. header pun aku baru cuba nak buat. alahai kelakar betul. tak lawa. satu lagi masalah. kenapa blog aku ni melorot? macam bila dekat end post 1 je, tiba-tiba ada gap bila nak sambung ke post 2. template lama camni, template baru pun camni? apasal ha? duh.

mintak maap sekali lagi ye sebab tak dapat nak jenguk blog korang dalam waktu terdekat ni. aku cuba untuk siapkan secepat yang mungkin. dah siap nanti aku janji aku akan melawatmenziarahi blog korang semua. sekian terima kasih.

ada sesape tau tak camne nak fix masalah blog melorot ni...????

Yang Benar,
ShafiqIzwan,
Isnin, 31/01/2011, 6.50PM.

16 comments:

IsmailAr said... [Reply to comment]

nice2.. tp gamba ngan pak abu tu... rase2 macam xkemah jek potong tu

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

IsmailAr - timekasih bro. kalau ade cadangan lagi bitau je ek.

MahaMahu said... [Reply to comment]

Huhuh nice lah bagus cantik and ada effort untuk maju bagu boleh perbaiki lagi..

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

timekasih bro. doakan kerja sy dipermudahkan. ^^

Mey Zainuddin said... [Reply to comment]

shafiqqqqq, happy belated beday, jom a&w esok, aku ngan tyah :)

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

tenkiu2. hehe. jom2. ^^

IsmailAr said... [Reply to comment]

eh.. besday ko ker.. hahaha.. aku xtau sbb ko xde facebook.. slamat ari jadi ah..

btw : asal buang gamba ngan pak abu tuh?

amry said... [Reply to comment]

kemas shafiq theme ko ni.sedap mata memandang.rasanya masah ko tu dah sette kan. yang ko kata meleret tu. aku tengok ok jer

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

IsmailAr - haha. 30 aribulan. gamba ngn pak abu tu nk edit lg la. x kemas. huhu.

amry - da setel bro. apepon timekasih ye.

biella93 said... [Reply to comment]

tak sbar nak tgok after pengubahsuaian ni . hehehee

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

biella93 - erk. ekceli xde la ubah canggih2 sangat. juz ubah template ngn tambah situ sini sikit. hehe. btw thanks sebab x sabar. haha.

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

shafiq~~ cun la kalaer merah.. keen suka.. tapi kn, klu bleh, shafiq wat pop-up window utk komen ea?? lebih senang.. ^_^

m!ss $@BR!D@H said... [Reply to comment]

buat pelan2 k....

ain revival said... [Reply to comment]

ok jep~
blog y kemas n xserabot..hehe

nelly said... [Reply to comment]

lawa blog .
=)

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

keen - ok da buat. hehe.

miss sabridah - orait cik sabridah.^^

ain - timekasih ye bg pandangan. =)

nelly - blog nelly lg lawa. hehe.

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers