Stop Music? Click Here!

Friday, January 21, 2011

Segmen Kenali Bloggers Bersama Amry's Blog

rasa macam lama pulak tak update blog. takpe2. kita teruskan. so aku telah dijemput oleh bro Amry untuk join segmen ni. untuk maklumat lanjut sila klik sini ye.

Nama Sebenar - Mohd Shafiq Izwan B Abdullah.

Nama Glamour Dunia Blog - nama glamour? SHAFIQ je la kut. haha.

Kenapa Pilih Nama Glamour Tersebut - manede glamour lor. hehe.

Tempat Kediaman Sekarang - rumah kat terengganu, tapi sekarang belajar kat KL. so kiranya menetap kat KL la kan?

Umur - sembilan belas tahun.

Jantina - lelaki sejati.

Status - Bujang.

Pekerjaan - masih lagi belajar.

Dah berapa Lama Dalam Dunia Blogging - sejak Ogos 2009 kalau tak silap.

Niche Blog - Personal.

Tujuan Berblog - tak lain tak bukan hanyalah sekadar meluahkan perasaan. cewaah.

Rewards/Kenangan Manis Selama Berada Dalam Dunia Blog - dapat award 2 kali. hehe.

Tahap Keterujaan Dalam Dunia Blog - Biasa-Biasa je.

so di sini aku ingin menjemput - iwan dan goodboy. selamat mencuba!!

penulis - sakitnya perut. aargh.

Yang Benar,
Shafiq Izwan,
Jumaat, 21/01/11, 02.52PM.

11 comments:

iwan_dextrous said... [Reply to comment]

wah..ak kne gak ke..ahahhaa

niesz said... [Reply to comment]

wow, lame gak berblogging ni ek..

nelly said... [Reply to comment]

selamat berkenalan . .
=)

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

iwan - hah kena2. haha.

niesz - boleh tahan kut. hehe.

nelly - selamat berkenalan juge. :)

eelobor said... [Reply to comment]

ooo...orang teganu yang belajar kat KL rupanya. nanti ada masa boleh la kita kuar2 borak minum air deh....

aleen aiden said... [Reply to comment]

eh,kamoo duk kl area mane?

amry said... [Reply to comment]

thanx shafix join segmen aku...selamat berkenalan :)
tersangat lah muda lagi ko ni erk. hehe.. Ok. nanti aku update ko nyer profile dalam bloglist aku. k.

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

eelobor - cop bro. orang johor yang dah agak lame sangat menetap kt terengganu yang belajar kat KL. hehe. pelita jom! haha!

aleen - kat jalan semarak. kenal ke?

amry - welcome bro. memang mude lg. hehe.

good_boy said... [Reply to comment]

hahaha...nanti aku buat..x prasan weyh..baru bkak blog ni..haha
join la heartbeat tu..klik kat banner aku..senang hati aku..haha

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

blogging sejak ogos 2009?? woooo~ lg lama dr keen.. kira senior la nih.. tehehehee~ ^_^

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

goodboy - buat2, jangan x buat. hehe. sy da klik da. bnyk kali. haha.

keen - ala. tu mase zaman skolah. x tau papep0n. main tulis je. hehe.

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers