Stop Music? Click Here!

Wednesday, January 19, 2011

Terima Kasih Sangat-Sangat-Sangat

di sini aku nak ucapkan Terima Kasih Sangat-Sangat-Sangat kepada korang yang sudi komen post2 aku. rasa seronok sangat bila post yang aku buat ada orang komen. sekurang-kurangnya, aku dapat tahu pendapat korang, aku dapat tahu apa yang korang rasa lepas baca post aku tuh.

contohnya, komen2 korang dalam post yang bertajuk Perasan~!! ni ha. tergelak sorang2 aku baca. tak kurang ada jugak yang kongsi pengalaman terkena macam aku. kan best kalau benda2 macam ni kita kongsi sama2. apapun komen korang kelakar amat. terima kasih sekali lagi aku ucapkan. komen2 korang sangatlah aku hargai.

penulis - semalam pergi tengok badminton malaysia open. fuh~!

Yang Benar,
ShafiqIzwan,
Rabu, 19/01/11, 07.46PM

15 comments:

nelly said... [Reply to comment]

hehe .
sama-sama
=)

najwa napatah said... [Reply to comment]

sama2.haha
x komen pon yg post perasan tu.ni nk komen ni,,
awak mmg perasan.hahaha.
jgn marah klau marah kita peace:)

biella93 said... [Reply to comment]

hee . same same juga :)

good_boy said... [Reply to comment]

xyah melayan perasaan sangat..perasan ke x perasan,ngurat je la awek tu..haha

aleen aiden said... [Reply to comment]

alin baru nak komen nih.so terima kasih kat atas 2 alin nak kene jawab sama2 ke xpayah?hee

fadhdeela said... [Reply to comment]

sesama.. :)

Meh sini: Jom Try!!

amry said... [Reply to comment]

haha..saling komen. baru fair..tul tak bro...memang puas kaau ada orang komen kat entry kita...puas sangat lah.ku paham apa yang dirimu rasa. wakakakaka

p/s : aku buat segmen bro. aku jemput ko. sila lah yer kiranya sudi.

http://amry85.blogspot.com/2011/01/segmen-kenali-bloggers-bersama-amrys.html

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

saling mengomen mmg best tau.. sbb tu ramai kata, komen lg berharga drp followers.. sbb kdg2 ada gk followers hantu.. hik3~ ^_^

IsmailAr said... [Reply to comment]

stail doh tulisan follow cursor nih

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

nelly , biella, fadhdeela - (",)

najwa - xpe kite x marah pon. haha.

goodboy - x kenal la bro. haha.

aleen - kena! XDD

amry - tau xpe. hehe. ok3 sy join. :)

keen - ouh. camane la ek follower hantu tu.. hehe.

ismailAr - hehe. tgk kt sini. (maribinablog.blogspot.com)

sicomot-comel said... [Reply to comment]

wee ~ suka2 jugak komen mengomen neyh..=D

keep on gelak2 bila blogging yer..hahaha

iwan_dextrous said... [Reply to comment]

huhhuhu...sorry kalau keterlanjuran..ahhahaha

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

SCC - orait cik SCC. hehe.

iwan - ko terlanjur wan? HAHAHAHA!

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

owhhh~ follower hantu tu yg follow kita, pastu xdtg2 dh kt blog kita lg pas2.. nk bc entry, lg la x.. hik3~ ^_^

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

keen - ouh. xpelah. yang penting kite bukan follower hantu kan? hehe.

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers